Σας ενημερώνουμε ότι στις 26/6/2020 ημέρα Παρασκευή θα δοθούν οι βαθμοί του Γ΄ τριμήνου και οι Τίτλοι Προόδου και Σπουδών στους μαθητές του σχολείου μας.

Για να αποφύγουμε το συνωστισμό ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε να δώσει τα παραπάνω έγγραφα στους μαθητές ή στους γονείς την ημέρα αυτή εκ περιτροπής.

Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να έρχεστε για να παραλάβετε τους ελέγχους και τα ενδεικτικά:

Από τις 8:30 π.μ. έως 9:00 π.μ. για τους μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων.

Από τις 9:00 π.μ.  έως 9:30 π.μ. για τους μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων.

Από τις 9:30 π.μ.  έως 10:00 π.μ. για τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄τάξης.

Τόπος παραλαβής: η αυλή του σχολείου.

Οι γονείς που έχουν παιδιά σε διαφορετικές τάξεις θα παραλαμβάνουν τα παραπάνω έγγραφα από τους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους την ίδια ώρα με σειρά.

Οι γονείς που δεν θα μπορέσουν να έρθουν για να πάρουν τα έγγραφα στις 26/6/2020, μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο και τις επόμενες δύο εργάσιμες ημέρες ( Δευτέρα 29/6/2020 και Τρίτη 30/6/2020 ) και ώρα 9:00 – 11:00 π.μ.

Όσοι έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους αποσταλούν οι βαθμοί του Γ΄ τριμήνου και οι Τίτλοι Προόδου και Σπουδών στο προσωπικό τους λογαριασμό με mail, αυτό θα γίνει την ίδια ημέρα (Παρασκευή 26/6/2020)

Παρακαλούμε το παραπάνω πρόγραμμα να τηρηθεί πιστά, για να αποφύγουμε το συνωστισμό να φροντίσουν όλοι να πάρουν όλα τα κατάλληλα μέτρα, προτείνεται οι γονείς να εισέρχονται στο σχολείο με μάσκα, κρατώντας απόσταση 1,5-2 μ.  μεταξύ τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., για να έχουμε ένα καλό Καλοκαίρι με υγεία και ασφάλεια.

   

Translate website - Μετάφραση σελίδας

English Greek
   
© 7 Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης