Image result for τελος σχολικου ετους

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6/2018 οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο στις 8:15 π.μ. και αφού πάρουν τους Τίτλους Προόδου και τα αναμνηστικά η έκτη τάξη θα αποχωρήσουν στις 9:30 π.μ.

Το σχολείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του έως την 21/6/2019 ημέρα Παρασκευή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Το 7 Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, μαθητές και εκπαιδευτικοί, σας προσκαλούν στη γιορτή που θα γίνει με τη λήξη του διδακτικού έτους την

Πέμπτη 13/6/2019 και ώρα 19:00 στην αυλή του σχολείου μας

Κλειστό θα είναι το σχολείο την Τετάρτη 12 Iουνίου 2019, λόγω της γενικής συνέλευσης του Διδασκαλικού Συλλόγου της Ξάνθης

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογών

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των εκλογών των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 2 Ιουνίου 2019, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Λειτουργία Μαθητικών ΚατασκηνώσεωνΣας πληροφορούμε ότι οι μαθητικές κατασκηνώσεις των Αρχαίων Αβδήρων, το καλοκαίρι του 2019 θα λειτουργήσουν και πάλι, σε δύο (2) κατασκηνωτικές περιόδους των 14 ημερών η κάθε μία και με δύναμη 4 κοινοτήτων σε κάθε περίοδο.

Υπεύθυνοι συνοδοί κατά την αναχώρηση και επιστροφή θα είναι τα στελέχη των κατασκηνώσεων, οι οποίοι θα έχουν και την άμεση ευθύνη των κατασκηνωτών.

Γενικές  οδηγίες:                                     

            Στις μαθητικές κατασκηνώσεις θα φιλοξενηθούν μαθητές που προέρχονται από τις Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεις. Οι μαθητές που αποφοιτούν από την ΣΤ΄ τάξη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά θα επιλεγούν μόνο εάν υπάρξουν κενές θέσεις.

A. περίοδος : 2/7/2019 έως 15/7/2019

β. περίοδος : 16/7/2019 έως 29/7/2019        

            Η επιλογή των μαθητών που θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις, θα γίνει από την ΕΜΚΦ Ξάνθης, σε συνεργασία με τους Δ/ντές και Προϊσταμένους των Σχολικών Μονάδων, με γνώμονα αφενός την εξυπηρέτηση όλων των μαθητών που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση και αφετέρου την πληρότητα λειτουργίας της κατασκήνωσης και τις δύο κατασκηνωτικές περιόδους.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Δ ́ τάξης, οι οποίοι θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2019-2020 στην Ε ́ τάξη ότι θα πρέπει να συμπληρώνουν δήλωση με τη γλώσσα προτίμησης του παιδιού τους (Γαλλική ή Γερμανική) και να την καταθέτουν στο Διευθυντή του Σχολείου.  

1. Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα.

 

  Ενημερώνουμε, επίσης, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ ́ τάξης  ότι, κατ’ εξαίρεση, όποιοι/ες έχουν λόγους να επιλέξουν στο γυμνάσιο διαφορετική 2η ξένη γλώσσα από αυτή που διδάχτηκαν στο δημοτικό, δύνανται να  υποβάλουν αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 7η Ιουνίου 2019.

 

Ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του σχολείου μας μπορούν να εγγραφούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.
Έως τις 11-06-2019 θα πρέπει να έχει κατατεθεί συμπληρωμένο από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείο, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, το παρακάτω έντυπο:
Έντυπο : ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, σε εφαρμογή του νόμου με ΦΕΚ 6014/τ.Β΄/31-12-2018 και ΦΕΚ 56/τ.Β΄/21-01-2019  τα διδακτικά βιβλία θα παραμείνουν στο σχολείο για το μήνα Μάιο 2019, την Παρασκευή  17/5/2019 .

Αποτέλεσμα εικόνας για εκκλησιασμός

 Την Παρασκευή 19/4/2019 οι  Χριστιανοί μαθητές του σχολείου μας τις δύο πρώτες ώρες θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης .

  Οι μουσουλμάνοι μαθητές θα μείνουν στο σχολείο.

  Τα μαθήματα και το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Οι μαθητές της Γ τάξης και το Στ2 υλοποίησαν περιβαλλοντικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το ΚΠΕ Βιστωνίδας στον ποταμό Νέστο

 

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 20 Μαΐου 2019

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

α. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

β. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ (Α.Δ.Υ.Μ.)

γ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου  και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

1.Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.

2.Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (14 Ιουνίου 2019)και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο

Η εγκύκλιος για το Δημοτικό σε μορφή pdf 

Οι μαθητές της Β΄και Γ΄ τάξης του σχολείου μα επισκέφτηκαν την Ι.Μ. Ξάνθης όπου τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Ι. Μ. Ξάνθης  φωτογραφίες

 

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, σε εφαρμογή του νόμου με ΦΕΚ 6014/τ.Β΄/31-12-2018 και ΦΕΚ 56/τ.Β΄/21-01-2019  τα διδακτικά βιβλία θα παραμείνουν στο σχολείο για το μήνα Απρίλιο 2019, την Παρασκευή  12/4/2019 .

 ΤΑΞΗ ΣΤ                                                                                 ΤΑΞΕΙΣ Α, Δ

          ΤΑΞΕΙΣ  Β. Γ                                                                                             ΤΑΞΗ  Ε

 

Το θέατρο «Ανατολικά του Νέστου» παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Μιγκέλ Ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης» σε μια πρωτότυπη διασκευή για παιδιά. Στις 26/3/2019 θα είναι και στο σχολείο μας

 

Τα χελιδονίσματα είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έθιμα της άνοιξης, η συνήθεια δηλ. να γυρίζουν το πρωί της ημέρας αυτής τα παιδιά της σχολικής ηλικίας τα σπίτια κρατώντας ένα ξύλινο ομοίωμα χελιδονιού και να τραγουδούν τον ερχομό της ανοίξεως και την επιστροφή των χελιδονιών.

Την Ημέρα αυτή μαθητές του σχολείου μας θα συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργανώνει το Μουσικό Γυμνάσιο στην πλατεία της Ξάνθης 

Παρασκευή 22/3/2019

Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 8:15 π.μ. και αφού γίνουν οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί θα σχολάσουν στις 9:45 π.μ.

 

Ο σημαιοφόρος με τους παραστάτες θα παραβρεθούν στην πλατεία Ελευθερίας στις 12:00 όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων

Αποτέλεσμα εικόνας για 25 Mαρτίου 

Δευτέρα  25/3/201

Παρέλαση
Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση την Δευτέρα  25/3/201 θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00 π.μ.

Μετά το τέλος της παρέλασης του σχολείου θα παραλάβουν οι γονείς τα παιδιά τους από το ρολόι, στην κεντρική πλατεία.      

Παρακαλούμε για λόγους ασφάλειας για την έγκαιρη παραλαβή  

Τη Δευτέρα 18/3/2019 και ώρα 13:15 μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι του Β΄ τριμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης
Την ίδια ημέρα και ώρα, θα γίνει ενημέρωση των γονέων
και κηδεμόνων της  A' και Β' τάξης για την πρόοδο των μαθητών

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 8/3/2019 το σχολείο δε θα λειτουργήσει Αποτέλεσμα εικόνας για Μη λειτουργία των σχολικών μονάδων ξανθη

Ταξίδι στο παρελθόν από τους μαθητές της Β΄ τάξης μέσα από το μουσείο που δημιούργησαν.

 

 

 

 

 

 

Οι μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου μας ενημέρωσαν με έναν όμορφο τρόπο ότι ήρθε η Άνοιξη.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσικνοπέμπτη στο σχολείο

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Πέμπτη 28/2/2019 θα μοιράσει στους μαθητές σάντουιτς  την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Με τις αποκριάτικες ενδυμασίες μας, θα χορέψουμε και  όλοι μαζί  θα δημιουργήσουμε μια όμορφη παρέα.

Οι μαθητές την ημέρα αυτή το τελευταίο δίωρο θα έρθουν σε επαφή με την παράδοση και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, σε εφαρμογή του νόμου με ΦΕΚ 6014/τ.Β΄/31-12-2018 και ΦΕΚ 56/τ.Β΄/21-01-2019  τα διδακτικά βιβλία θα παραμείνουν στο σχολείο για το μήνα Μάρτιο 2019, την Παρασκευή  15/3/2019 και την Παρασκευή 29/3/2019 .

flu31Με αφορμή ερωτήματα σχετικά με την εμφάνιση της εποχικής γρίπης, συστήνονται στις σχολικές μονάδες οι ακόλουθες οδηγίες με σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσής της:
1.Παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης αναμένουν, σε χώρο όπου δε θα έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα, μέχρι να τα παραλάβουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους, οι οποίοι θα πρέπει να ειδοποιούνται αμέσως.
2.Συστήνεται για την αποφυγή της εξάπλωσης της εποχικής γρίπης να τηρούνται οι κανόνες ατομικής υγιεινής, όπως:
 Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
 Αποφυγή κοινής χρήσης των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
 Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο.
 Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλο πρέπει να απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση στους κάδους απορριμμάτων. Απαγορεύεται τα παιδιά να πίνουν νερό απευθείας από τη βρύση με το στόμα.
 Τακτικό πλύσιμο των χεριών των παιδιών και των εργαζομένων με υγρό σαπούνι και νερό ή εναλλακτικά να χρησιμοποιείται αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, σε εφαρμογή του νόμου με ΦΕΚ 6014/τ.Β΄/31-12-2018 και ΦΕΚ 56/τ.Β΄/21-01-2019  τα διδακτικά βιβλία θα παραμείνουν στο σχολείο για το μήνα Φεβρουάριο 2019, την Παρασκευή  8/2/2019 και την Παρασκευή 22/2/2019 .

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 το σχολείο θα είναι κλειστό

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, η τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο για το μήνα Ιανουάριο 2019, την Παρασκευή  25/1/2019.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών

Προκριματικοί Αγώνες Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης» θα διεξαχθούν ανά ηλικιακή κατηγορία στην αίθουσα του Συλλόγου μας, στο Αμοιριδείο Αθλητικό Κέντρο (Θύρα 4), το Σάββατο 02, Κυριακή 03, Σάββατο 09 και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Στο Ατομικό Πρωτάθλημα οι μαθητές των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών και των Γυμνασίων θα αγωνισθούν κατά τάξεις για την ανάδειξη των πρωταθλητών κάθε τάξης, ενώ των Λυκείων όλοι μαζί για την ανάδειξη του πρωταθλητή των Λυκείων.

               Στο Ομαδικό μπορεί να συμμετάσχει μια έως δύο τετραμελείς ομάδες από κάθε σχολείο και θα αγωνιστούν σε τρεις ομίλους( Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της κάθε κατηγορίας.

               Από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης θα προκριθούν συνολικά 55 μαθητές-τριες στο Ατομικό και 5 ομάδες Δημοτικών Σχολείων και 3 Γυμνασίων στο Ομαδικό, για να συμμετάσχουν στους Ημιτελικούς Αγώνες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ και Σερρών, που φέτος θα διεξαχθούν στην Ξάνθη στο ξενοδοχείο ΄΄Elisso Xenia Hotel Du Nord΄΄ την 23η και 24η Μαρτίου 2019.

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας στο σχολείο μας

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πρόσφερε τη Βασιλόπιτα και τα βιβλία στους μαθητές . 

Την  Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας στο σχολείο μας

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πρόσφερε τη Βασιλόπιτα και τα δώρα στους μαθητές . 

Τρίτη 8/1/2019

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές  των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

 4o gymnasio charilaou thes

Την Παρασκευή 21/12/2018 τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά θα επισκεφτούμε την εκκλησία από τος 8:30 - 9:30 όπου οι μαθητές θα μπορούν να κοινωνήσουν.

Οι μουσουλμάνοι μαθητές θα μείνουν στο σχολείο και θα απασχοληθούν από εκπαιδευτικούς κατά την ώρα του εκκλησιασμού.

Aπευθυνόμαστε σε εσάς, γιατί ξέρουμε ότι κάθε χρόνο αγωνιάτε για τη σχολική χρονιά που ακολουθεί: για το αν το παιδί σας θα έχει εκπαιδευτικό από την αρχή της χρονιάς, αν θα παραμείνει ο ίδιος μέχρι το τέλος, αν θα καλυφθούν όλα τα κενά, ειδικά στον κρίσιμο τομέα της ειδικής αγωγής. Έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς: τι θα γίνει με το ολοήμερο, θα προσληφθεί Παράλληλη Στήριξη και για πόσες ώρες, θα γίνουν συγχωνεύσεις τμημάτων, θα στοιβαχτούν τα παιδιά σε πολυπληθή τμήματα; Καταλαβαίνουμε ότι όλο και περισσότερα πέφτουν στις πλάτες σας!

Οι μαθητές από το Α1', Γ2' και Στ2' τμήμα επισκέφτηκαν το γηροκομείο Ξάνθης την Παρασκευή 14/12/2018, τραγουδήσουν τα κάλαντα και  πρόσφεραν δώρα και τρόφιμα τις γιορτινές αυτές μέρες.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1144329615743648&id=100004998610642

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, η τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο για το μήνα Δεκέμβριο 2018, την Παρασκευή  7/12/2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης4 Δεκεμβρίου  2018
Ενημερώνουμε  μαθητές και γονείς του σχολείου μας ότι την Τρίτη 4/12/2018 δε θα γίνουν μαθήματα και το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης.

Τη Δευτέρα 17/12/2018 θα δοθούν οι έλεγχοι του Α΄ τριμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης
Επίσης, θα γίνει ενημέρωση των γονέων
και κηδεμόνων των Α1' και Α2' τμημάτων για την πρόοδο των μαθητών

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τους γονείς για τη γενναιόδωρη προσφορά τους σε τρόφιμα και είδη υγιεινής. Συγκεντρώθηκαν 14 μεγάλες κούτες. 

Η μεταφορική << Εν κινήσει >> παρέλαβε από το σχολείο και μετέφερε δωρεάν όλο το υλικό στην Καβάλα στο

Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για χαμόγελο του παιδιού

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου λαμβάνοντας υπόψη το έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.  αποφάσισε να συμμετέχει στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών διατροφής για το Χαμόγελο του Παιδιού και όρισε  ως εβδομάδα για τη πραγματοποίηση της προσπάθειας αυτής από  τις 3/12/2018 έως 7/12/2018
Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή.
                                                  Σας παραθέτουμε  ενδεικτική λίστα προϊόντων:

-Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, κρέμες αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμούς.

- Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα.

- Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π..

- Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λ.π.

- Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, λαδόκολλα, διαφανή μεμβράνη

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, η τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο για το μήνα Νοέμβριο 2018, την Παρασκευή  23/11/2018.

Ενημερώνουμε γονείς & κηδεμόνες ότι την 16η  Νοεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε θα λειτουργήσει το ολοήμερο .

Οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο στις 8:15 π.μ. και αφού γίνουν για την ημέρα αυτή εκδηλώσεις ανά τάξη θα αποχωρήσουν στις 09:30 π.μ.

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας ότι την Παρασκευή 9/11/2018 τα τμήματα ΣΤ1, ΣΤ2, Δ1, Δ2 και Ε1 θα σχολάσουν στο 5ωρο λόγω της στάσης εργασίας που κήρυξε η ΔΟΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για στάσης εργασίας ΔΟΕ

    Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, η τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο για το μήνα Νοέμβριο 2018, την Παρασκευή  09/11/2018.

   Ενημερώνουμε ότι από τις 5/11/2018 θα ξεκινήσει στο σχολείο μας το πρόγραμμα σχολικά γεύματα, όσοι μαθητές δήλωσαν ότι επιθυμούν να συμμετέχουν καλό είναι να έχουν μία μικρή τσάντα μαζί τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλειστό θα είναι το σχολείο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια  Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Η μαθητική παρέλαση ΕΔΩ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 

Ενημερώνουμε ότι η μαθητική παρέλαση σήμερα, ΜΟΝΟ για τα δημοτικά σχολεία της πόλης, θα γίνει με την παρουσία της σημαίας και των παραστατών σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας ΑΜΘ

Η γιορτή του σχολείου μας 26/10/2018

Την Παρασκευή 26/10/2018 οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες στις 8:15 π.μ. και αφού υλοποιήσουν τις δραστηριότητες στις τάξεις τους για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου θα αποχωρήσουν στις 9:30 π.μ.

Οι παραστάτες με το σημαιοφόρο θα έρθουν και πάλι στις 11:30 π.μ. για να παραστούν στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.

Αποτέλεσμα εικόνας για 28 οκτωβριου

Παρέλαση
Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση την Κυριακή  28/10/2018  θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00 π.μ.

Μετά το τέλος της παρέλασης του σχολείου θα παραλάβουν οι γονείς τα παιδιά τους από το ρολόι, στην κεντρική πλατεία.       Παρακαλούμε για λόγους ασφάλειας για την έγκαιρη παραλαβή     

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

Σχετική εικόνα

με την εκπαιδευτικό τηςυ  Β'  τάξης στις 5:00 μ.μ.

 

την Τετάρτη 17/10/2018 

 

    Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδ/ντων του 7ου Δημ. Σχ. Σχολείου Ξάνθης, η τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο για το μήνα Οκτώβριο 2018, την Παρασκευή  12/10/2018.

Ενημερώνουμε γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται στην Ξάνθης με τίτλο <<Σκοράρουμε για το Χαμόγελο>>

Μητέρα του σχολείου μας εκπρόσωπος της Ενωσης γονέων και κηδεμόνων Ξάνθης θα βρίσκεται την Τετάρτη και Πέμπτη στις 13:15 στην είσοδο του σχολείου όπου θα μπορείτε να συμβάλετε στην ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού με την αγορά ενός κουπονιού αξίας 2€

 

Τετάρτη  3/10/2018

Ο σημαιοφόρος με τους παραστάτες θα παραβρεθούν στην πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων

 

Πέμπτη 4/10/2018

Παρέλαση
Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση  4/10/201 θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00 π.μ.

Μετά το τέλος της παρέλασης του σχολείου θα παραλάβουν οι γονείς τα παιδιά τους από το ρολόι, στην κεντρική πλατεία.      

Το σχολείο μας στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2018 Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο της Ασπίδας.

 

 

25 01 16 sports 550 400Το σχολείο μας στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2018 θα πραγματοποιήσει αθλητικές δραστηριότητες την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο της Ασπίδας.

 

με την εκπαιδευτικό του  Γ2'  τμήματος στις 5:00 μ.μ.

και με τους εκπαιδευτικούς 

των τμημάτων A1' και Α2'  στις 5:30 μ.μ.
τη Δευτέρα
24/9/2018 

 

με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων Δ1' Δ2', Ε1΄, Ε2', ΣΤ1' και ΣΤ2'  στις 5:30 μ.μ.

την  Τετάρτη 26/9/2018

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιασμος

Ενημερώνουμε τους γονείς  και κηδεμόνες ότι την Τρίτη 11/9/2018 και ώρα 9:00 π.μ. θα γίνει ο αγιασμός στο σχολείο μας,
στη συνέχεια οι μαθητές θα γνωρίσουν το δάσκαλο ή τη δασκάλα τους, θα πάρουν τα βιβλία και θα αποχωρήσουν

Ενημερώνουμε γονείς και μαθητές, ότι το σχολείο ανοίγει στις 3 Σεπτεμβρίου 2018, για τους μαθητές στις 11 Σεπτεμβρίου 2018 με τον αγιασμό. 

Image result for ανοιγουν τα σχολεια

   

Translate website - Μετάφραση σελίδας

English Greek
   
© 7 Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης