Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ τάξης ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επίδοση της βαθμολογίας του Β΄τριμήνου που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από τις 10 Μαρτίου.

Μετά από την εγκύκλιο που μας έστειλε το Υ.ΠΑΙ.Θ. οι έλεγχοι θα παραδοθούν στους γονείς με δύο τρόπους.

1. Σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων  στο σχολείο.

2. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σάρωση του πρωτοτύπου, ύστερα από γραπτή συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα γίνει και η επίδοση της βαθμολογίας γ΄τριμήνου και των τίτλων σπουδών

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να τους σταλεί η βαθμολογία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα mail που μας έχουν δηλώσει ή σε κάποιο νέο που θα μας δηλώσουν να το κάνουν συμπληρώνοντας την παρακάτω δήλωση και να τη στείλουν στο mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η δήλωση ΕΔΩ

* Οι γονείς των μαθητών που δεν παρακολουθούν αυτήν την περίοδο τα μαθήματα στο σχολείο θα πρέπει να μας στείλουν την παραπάνω δήλωση ή να φροντίσουν να έρθουν στο σχολείο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 2541024288 από την Τρίτη 9/6/2020.

   

Translate website - Μετάφραση σελίδας

English Greek
   
© 7 Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης