Αποτέλεσμα εικόνας για Λειτουργία Μαθητικών ΚατασκηνώσεωνΣας πληροφορούμε ότι οι μαθητικές κατασκηνώσεις των Αρχαίων Αβδήρων, το καλοκαίρι του 2019 θα λειτουργήσουν και πάλι, σε δύο (2) κατασκηνωτικές περιόδους των 14 ημερών η κάθε μία και με δύναμη 4 κοινοτήτων σε κάθε περίοδο.

Υπεύθυνοι συνοδοί κατά την αναχώρηση και επιστροφή θα είναι τα στελέχη των κατασκηνώσεων, οι οποίοι θα έχουν και την άμεση ευθύνη των κατασκηνωτών.

Γενικές  οδηγίες:                                     

            Στις μαθητικές κατασκηνώσεις θα φιλοξενηθούν μαθητές που προέρχονται από τις Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεις. Οι μαθητές που αποφοιτούν από την ΣΤ΄ τάξη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά θα επιλεγούν μόνο εάν υπάρξουν κενές θέσεις.

A. περίοδος : 2/7/2019 έως 15/7/2019

β. περίοδος : 16/7/2019 έως 29/7/2019        

            Η επιλογή των μαθητών που θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις, θα γίνει από την ΕΜΚΦ Ξάνθης, σε συνεργασία με τους Δ/ντές και Προϊσταμένους των Σχολικών Μονάδων, με γνώμονα αφενός την εξυπηρέτηση όλων των μαθητών που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση και αφετέρου την πληρότητα λειτουργίας της κατασκήνωσης και τις δύο κατασκηνωτικές περιόδους.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

   

Translate website - Μετάφραση σελίδας

English Greek
   
© 7 Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης