Αποτέλεσμα εικόνας για Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών

Προκριματικοί Αγώνες Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης» θα διεξαχθούν ανά ηλικιακή κατηγορία στην αίθουσα του Συλλόγου μας, στο Αμοιριδείο Αθλητικό Κέντρο (Θύρα 4), το Σάββατο 02, Κυριακή 03, Σάββατο 09 και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Στο Ατομικό Πρωτάθλημα οι μαθητές των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών και των Γυμνασίων θα αγωνισθούν κατά τάξεις για την ανάδειξη των πρωταθλητών κάθε τάξης, ενώ των Λυκείων όλοι μαζί για την ανάδειξη του πρωταθλητή των Λυκείων.

               Στο Ομαδικό μπορεί να συμμετάσχει μια έως δύο τετραμελείς ομάδες από κάθε σχολείο και θα αγωνιστούν σε τρεις ομίλους( Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της κάθε κατηγορίας.

               Από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης θα προκριθούν συνολικά 55 μαθητές-τριες στο Ατομικό και 5 ομάδες Δημοτικών Σχολείων και 3 Γυμνασίων στο Ομαδικό, για να συμμετάσχουν στους Ημιτελικούς Αγώνες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ και Σερρών, που φέτος θα διεξαχθούν στην Ξάνθη στο ξενοδοχείο ΄΄Elisso Xenia Hotel Du Nord΄΄ την 23η και 24η Μαρτίου 2019.

   

Translate website - Μετάφραση σελίδας

English Greek
   
© 7 Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης